Skip to Content

News

HOUG 2016 conference - Ixenit presentations

Ixenit participated also in this year in HOUG annual conference in Siófok (4-6 April), where two of our colleagues gave a lecture.

Adrienn Keszőcze was talking about Oracle Hyperion Planning product: “Hyperion planning from business point of view".

Our colleague, Miklós Bódi gave a lecture on two products in generally: "Quick Talk: Data cubes more wisely - Hyperion Essbase and Smart View"


Lobog az Ixenit zászló a Graphisoft Park C épülete előtt

Ünnepélyes keretek között "tűztük ki" zászlónkat a Graphisoft Parkban található irodaépületünk bejárata elé. A zászlót a cég tulajdonosai együttesen húzták fel a zászlórúd tetejére, ahol végül elfoglalta méltó helyét.

Az időjárás nem túlságosan kedvezett számunkra, így a köszöntés után ugyan egy kicsit vacogva, de vidáman koccintottunk egymás egészségére. A fűre kitelepülve közös piknikezésbe kezdtünk, s felelevenítettük az elmúlt időszak, az összeköltözés, az ismerkedés élményeit.

A megrendelt pizzatorony elfogyasztása után az ünnepséget egy Ixenit logózott tortával koronáztuk meg, melyet az érkező viharfelhők hatására már az irodában vágtunk fel.

A dobostorta igazán ízletes volt, s az eseményen mindenki nagyon jól érezte magát.

A közös program erősítette a csapatszellemet, az összetartást, a zászló felvonásával helyére került a cég megszületésének egyik fontos szimbóluma.


IXENIT-ként először a HOUG szakmai napon mutattuk meg magunkat...

Az Ixenit Kft. első hivatalos megjelenésére az őszi HOUG szakmai napon került sor, melyen idén mint kiállítók vettünk részt.

Ugyan sok olyan résztvevővel - ügyféllel, üzleti partnerrel és konkurens céggel - találkoztunk, akiknek az Innovent Tanácsadó Kft. és I-Logic Kft. külön-külön már jól ismert cégek voltak, de ez a rendezvény kitűnő lehetőség volt arra, hogy Ixenit Kft-ként is megmutathassuk magunkat, mint a két cég összeolvadásából létrejött új piaci szereplőt. Az esemény során nemcsak a korábbi ügyfeleinkkel találkozhattunk, hanem új kapcsolatokat is kialakítottunk.

Standunkat már az új arculatnak megfelelően designoltuk, készültünk frissen nyomtatott marketing anyagokkal és az előadóteremben is megmutatkoztunk.

Kollégánk, Törő Krisztián “Biztonsági audit Oracle EBS környezetben” címmel előadást tartott az érdeklődők számára.


Ixenit blog site indulás

Útjára indítottuk megújult blog site-unkat, a blog.ixenit.com alatt. Igyekszünk mindenki számára érdekes szakmai tartalommal megtölteni és várjuk a hozzászólásokat! 


Contact

 

contact us

  • Ixenit Ltd.
  •   7. Záhony st., 1031 Budapest, 
    (Graphisoft Park Building C)
  •  +36 1 886 2673
  •  +36 1 886 2674
  •