Skip to Content

Kedves Látogató!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az I-Logic Kft. és az Innovent Tanácsadó Kft. egyesülésével 2014. szeptember 15-én hivatalosan is bejegyzésre került új cégünk, az Ixenit Kft.

Az egyesülés révén az alapító cégek évtizedes szakmai tapasztalatai,termék és szolgáltatás portfóliója válik egy kézből elérhetővé. Ez kiegészül azzal az innovációs potenciállal, amely hamarosan új termékek és megoldások kifejlesztésében jelenik meg. Fontos hozadék a szélesebb, hatékonyabban skálázható erőforrásháttér, valamint a robusztusabb vállalati méret is.

Ügyfeleink a jövőben is számíthatnak mindarra, ami az Innovent és az I-Logic nevekhez kötődött:

  • A több mint egy évtized alatt kialakított, az Oracle technológián alapuló, Gold Partner szintű szoftverfejlesztői és tanácsadói szaktudás, melyet számos sikeres projekt igazol mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. Mindezeket egyedi alkalmazásfejlesztés és integráció, illetve biztonságiaudittal kapcsolatos szakismeret és projekttapasztalat egészíti ki. Szolgáltatásaink azonnali információelérést és betekintést lehetővétevő, rugalmas, agilis és érett üzleti folyamatok kialakítására összpontosítanak.
  • Évtizedes Java nyelvű alkalmazás- és portálfejlesztési tapasztalat, amely napjainkra egyedülálló Liferay kompetencia központtá nőtte ki magát.Nagy gyakorlattal rendelkezünk üzletileg kritikus, nagy forgalmú, összetett funkcionalitású portál projektek megvalósításában. Silver partnerként magas szintű, teljeskörű terméktámogatást biztosítunk. Fejlesztéseink természetesen a mobil/tablet megjelenítést is támogatják.

Az IXENIT létrejöttével széles portfóliójú és rugalmas szolgáltatóval számolhatnak ügyfeleink. Erősségünk, hogy teljes komplexitásában, egykézből szolgáltatva vagyunk képesek átlátni és megérteni megbízóinküzleti igényeit (Business Understanding), elemezni a megoldási lehetőségeket és innovatív módszerekkel, akár egyedi fejlesztésekkel támogatni ügyfeleink üzleti céljainak elérését. Mindezt új otthonunk, az inspiráló irodai környezet is segíti a Graphisoft Park „C” épületében.

contact us

  • Ixenit Ltd.
  •   7. Záhony st., 1031 Budapest, 
    (Graphisoft Park Building C)
  •  +36 1 886 2673
  •  +36 1 886 2674
  •